top of page

MEDLEMSMÖTEN

Här hittar du all information om medlemsträffarna som sällskapet arrangerar under årets gång. Information läggs upp löpande under året, så håll utkik!

GEMENSAMT FÖR ALLA MEDLEMSTRÄFFAR:

Plats: Höstsols lokal ”Stallet”, Kaplansbacken 4A, Kungsholmen, Stockholm. (Kommer man från Stadshuset så är det tvärgatan till höger alldeles före kyrkan).

Portkod får man via sällskapets nyhetsbrev eller efter sin anmälan.

Entréavgift: 150 kr/person om du är medlem, 200 kr/person för icke medlem;  kaffe/te och kaffebröd ingår alltid. Avgiften betalas till tjänstgörande kassör för avprickning. Vi ser gärna att du efter bekräftad anmälan betalar avgiften antingen till vårt plusgiro 462 48 91- 0 eller med swish till 123 374 05 29, senast några dagar innan, men det går också att betala vid ankomst.

Anmälan: Görs till Per Bäckström på tel. 079-3374245 eller mail: perb1948@gmail.com

Unknown.jpeg

MEDLEMSTRÄFF  2/12 2023

 

Varmt välkomna till vår kommande medlemsträff, som äger rum i Höstsols lokal ”Stallet” lördagen den 2 december klockan 13.00.


Hjärtligt välkomna till vår nästa medlemsträff! Det är insläpp från klockan 12.30, och då bjuder vi på glögg, kaffe och te samt därtill vetebröd och pepparkakor.

 

Klockan 13.00 påbörjar vi vårt program. Denna dag får vi lyssna till sånger sjungna av tenoren Tobias Westman till pianoackompanjemang av Anders Wadenberg. Därefter stiger vår styrelsemedlem Göran Forsling fram för att intervjua Tobias, och som avrundning får vi njuta av ett extranummer.

Efter en kort bensträckarpaus, bjuder vår styrelsemedlem, tillika sekreterare, Stefan Olmårs oss på programpunkten ”Spisa Jussi”. Det är alltid lika högtidligt att få lyssna till Jussi Björlings fantastiskt vackra tenor. Härefter avslutar vi årets sista medlemsträff med att önska varandra en fin julhelg samt ett riktigt ”Gott Nytt År”.

 

MEDLEMSTRÄFF  14/10 2023

 

Medlemsträffen ägde rum i Höstsols lokal ”Stallet” lördagen den 14 oktober klockan 13.00.

Vi fick lyssna till sånger sjungna av mezzo- sopranen Kristina Hammarström, till ackompanjemang av pianisten Anders Kilström. Kristina blev intervjuad av Göran Forsling och som avslutning bjöds det på ett extranummer. Vi avslutade med fika och ”Spisa Jussi” med Roger Alderstrand. 

Klicka på ikonen nedan för att läsa referatet av medlemsträffen, skriven av Berit Sjögren. Bilderna är tagna av Calle Friedner, klicka på dem för att förstora dem!

bottom of page